Užitočné informácie

Ako pre vás hľadáme najvhodnejších kandidátov

Ako pre vás hľadáme najvhodnejších kandidátov

Na vyhľadanie najideálnejších kandidátov u nás už dlhé roky pracuje skúsený tím náborárov na Slovensku aj v Česku. Nápomocné sú aj zahraničné externé agentúry (Európa, Ázia).

Pred začiatkom samotného hľadania a oslovovania relevantných kandidátov je pre nás podstatné s vami zadaný dopyt detailne prediskutovať, prebrať možné špecifiká zadanej pozície a dohodnúť sa na postupnosti celého výberového procesu.

Potom už nasleduje práca s kvalitnou a obsiahlou databázou kandidátov, tvorba inzercie a jej umiestnenie na popredné pracovné portály a sociálne siete. Samozrejmosťou je dôkladná práca pri spracovaní reakcií a triedení vhodných životopisov a motivačných listov.

Počas vstupného pohovoru preverujeme prax kandidátov, osobnosť a motiváciu pre novú prácu. Sme schopní kandidáta preskúšať z jazykových znalostí. Na vyžiadanie predložíme kandidátovi doplňujúce testy na preverenie špeciálnych znalostí či odborného zamerania. Radi pre Vás tiež zaistíme referencie.

Sme s kandidátom v kontakte aj v nasledujúcich kolách výberového konania, radíme, podporujeme a motivujeme.  Rovnako sme tu pre vás – sme k dispozícii pre priebežné diskusie o výberovom procese, prinášame vám naše postrehy, rovnako tak feedback kandidátov zo stretnutí u vás. V prípade vášho záujmu, môžeme byť tiež mediátorom pri vyjednaní zmluvných podmienok, výške platu a pod.

O nášho kandidáta sa zaujímame stále, nástupom na danú pozíciu to nekončí. Sme tak schopní včas reagovať na prípadné zmeny na pozícii a zaistiť vám relevantnú náhradu, prípadne priniesť iné efektívne riešenie.

Zásadná je pre nás stála otvorená komunikácia, maximálna flexibilita a stála dôvera.

Viac článkov

Ako uspieť pri hľadaní práce

Ako uspieť pri hľadaní práce

Výhody zamestnania u nás

Výhody zamestnania u nás

Všetky články

Nenašli ste vhodnú pracovnú pozíciu?

Zanechajte nám svoje číslo.

Zavoláme vám späť.

Alebo nám zavolajte.

Radi zodpovieme vaše otázky.