Užitočné informácie

Ako uspieť pri hľadaní práce

Ako uspieť pri hľadaní práce

Ako začať

Využite niekoľko možností:

  1. Zavolajte nám na infolinku tel. č. +421 512 901 601. Spoločne nájdeme primeranú pracovnú pozíciu na časové obdobie, ktoré vám bude vyhovovať.  
  2. Pošlite vyplnený registračný on-line formulár vrátane vášho životopisu. Následne vás budeme telefonicky kontaktovať a spoločne dohodneme ďalší postup.  
  3. Pošlite nám životopis na e-mailovú adresu presov@centralwork.eu. Následne vás budeme telefonicky kontaktovať a spoločne dohodneme ďalší postup. 

Vyberte si vhodnú pracovnú ponuku – na našich stránkach, na inzertných portáloch alebo sociálnych sieťach a vyberte si pozíciu, ktorá by bola pre vás zaujímavá, ale pozrite si aj takú, pri ktorej spĺňate uvedené požiadavky.  

Pošlite štruktúrovaný životopis na uvedený kontakt – pri každej pracovnej ponuke je uvedený kontakt na náborára, ktorý na danú pozíciu vyberá vhodných kandidátov, prípadne kliknite na príslušné tlačidlo. Postupujte krok po kroku, všetky inštrukcie sú jasne podané. A hlavne nezabudnite pripojiť štruktúrovaný životopis a určite nič nepokazíte ani krátkym motivačným listom. 

Počkajte na odpoveď – po zaslaní životopisu nekontaktujte náborárov hneď, ale počkajte, kým vás oni sami oslovia e-mailom alebo telefonicky. Náborár potrebuje priestor a čas na zváženie vašej žiadosti, porovnanie s požiadavkami na pozíciu a s prípravou na pohovor s vami.  

Pripravte sa na pohovor – boli ste vybraný/á na pohovor a už to je úspech, nezabudnite sa naň hlavne zodpovedne pripraviť.  

Očakávajte ďalšie kolá výberového konania – po prvom kole pohovoru väčšinou samotný nábor nekončí. Pokiaľ sa tak stane a dostanete hneď po prvom kole ponuku, gratulujeme, ak nie, nedeje sa nič výnimočné a vy sa pripravte na budúce stretnutie s ďalšími potenciálnymi kolegami alebo nadriadenými. Súčasťou ďalších kôl môže byť aj testovanie vašich znalostí alebo praktická skúška. Ničoho sa nemusíte obávať, všetko vám včas oznámime a naši konzultanti vám radi pomôžu s prípravou. 

Neklesajte na mysli – pokiaľ z akéhokoľvek dôvodu pracovná ponuka nepríde, nezúfajte.  Skúste slušne zistiť, čo bolo príčinou toho, že ste neboli vybratý. Opýtajte sa, čo by vám pomohlo k tomu, aby ste boli nabudúce úspešnejší. Pokúste sa počas hľadania práce naďalej vzdelávať, chodiť na kurzy alebo sa akokoľvek priblížiť k vašej vysnívanej práci.   

Tešte sa z pracovnej ponuky – ak všetko dobre dopadne, očakáva vás pracovná ponuka. Starostlivo si preštudujte návrh pracovnej zmluvy, nebojte sa pýtať a prísť s možnými návrhmi z vašej strany. Pamätajte, že akékoľvek zmeny sa lepšie robia pred začiatkom pracovného pomeru ako v jeho priebehu.

Blahoželáme, uspeli ste vo výberovom konaní a našili ste si prácu. 

Viac článkov

Výhody zamestnania u nás

Výhody zamestnania u nás

Ako napísať životopis

Ako napísať životopis

Všetky články

Nenašli ste vhodnú pracovnú pozíciu?

Zanechajte nám svoje číslo.

Zavoláme vám späť.

Alebo nám zavolajte.

Radi zodpovieme vaše otázky.